Awek nak cari lalaki main panas2 dating seite gratis Neuss

Secara kasarnya, boleh kata 60% lelaki di dunia PREFER perempuan kurus dan ramping. Tapi kalau dah jatuh cinta dengan perempuan chubby-chubby sikit tak ada hal. Sama seperti perempuan yang suka padang perut lelaki. Kau pendek macam mana pun, mesti akan ada orang suka.

When a girl comes and approached a boy; Well, honestly, yeah.

Dan kebanyakan perempuan akan suka 'merajuk tak tentu pasal' kalo si dia tak reply smsnya.taknak bagi dia 'fed up' dengan perangai korang cuba jangan cepat melatah kalo dia lambat reply [email protected] layan korang..-korang janganlah serang diorang dengan 1001 soalan dan terfikir yang si dia dah tak sayangkan korang lagi..buang perspektif macam tu..korang kena faham yang lelaki ADA masa untuk diri dia sendiri (main [email protected] [email protected] dengan kawan2) dan bukan dengan korang aje untuk [email protected] 24jam.beri dia masa untuk dia luangkan diri dia sendiri dan jangan terlalu mengongkong hidupnya..-masa nielah korang nak cerita masalah2 korang walaupon hal yang kecik @ remeh temeh.kate bagi dia luangkan masa untuk berehat dan jangan cuba ganggu dia buat sementara waktu..lelaki tak suka diganggu bila dia kepenatan.-yang nie penting,kekadang tu lelaki nie tak sedar perbuatannya mengguris hati perempuan.kate korang cuba bersikap terbuka dan luahkan apa yang korang rasa..selagi korang tak luahkan selagi tu lelaki tu takkan faham **kebanyakan lelaki tak pandai berkias2-masa nielah korang perlu cuba memainkan peranan korang..ambil perhatiannya..lelaki yang selamba nie biasanya tunggu perempuan yang mulakan sesuatu perbincangan..korang pon pandai2 la fikirkan ape perkara menarik yang perlu dibincangkan supaya tidak bosan-biasanya bila berdepan dengan lelaki macam nie memang banyak perempuan yang akan ambil kesempatan terhadapnya.memang masa nie lah korang boleh mengambil kesempatan tetapi jangan sampai memperbodoh-bodohkan @ memperlekeh-lekeh kan dia pulak..apakata korang cuba bagi peransang untuk dia supaya boleh jadi lebih tegas dan boleh buat keputusan sendiri.-opss,jangan cepat melatah..biasanya lelaki mengongkong nie sebab terlalu sayang.kata cuba luahkan kepada si dia yang korang boleh buat keputusan sendiri dan beritahu yang korang tak suka di kongkong..biasanya lelaki akan faham-apa kata korang jangan provoke @ menambahkan lagi kemarahannya sebab kadang2 walaupon korang korang cuba untuk pujuk dia untuk lebih rileks takot2 korang pulak yang kena marah.masa kepada dia dan cuba berdiam diri sehingga kemarahannya reda-opss,yang nie pon jangan cepat sangat nak melatah..betol ke yang dia curang?

"NOMBOR TELEFON BIMBIT SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook!

Dan itu, akan membuatkan perempuan tu nampak pathetic. Lelaki akan cuba, cuba, cuba dan terus cuba sehingga dia dapat buat perempuan tu cair. Serious shit, lelaki tak suka perempuan yang terlampau lemah gemalai. Lelaki suka a girl yang boleh stand up for herself.

aishh kalo bab2 lelaki nie memang korang susah nak fahamkan (lebih2 lagi kepada mereka yang dah ada bf dan suami)...tapi,betol ke lelaki tu tak faham jiwa korang?

ataupon yang tak cuba nak fahami jiwa lelaki..panas2 hehememang perkara nie cam lumrah bagi seorang perempuan kan, even aku lelaki pon aku leh paham kenapa kebanyakan perempuan akan fikirkan perkara yang sama 'lelaki tak faham jiwa perempuan".pendapat aku lah kan,bukan lelaki saje yang patut dipersalahkan..perempuan pon kadang-kadang terlalu emosi dan -janganlah korang memaksa dia pula untuk keluar walaupon korang tau yang dia betol2 ada kerja yang perlu dilaksanakan. cuba selidik dulu betol2 dan elakkan memberi tekanan kepadanya..sekiranya korang salah pasti lelaki tu akan anggap korang nie terlalu cemburu dan merosakkan hubungan yang sedia ada.bertanya dengan baik dan tanya kenapa dia bersikap macam tu.kalo sekiranya lelaki tu betol2 curang,err nasihat daripada aku tinggalkan ajelah lelaki camtu..takot2 korang je yang makan hati pengakhirannya Sumber:

Kurangkan muat naik gambar sendiri untuk elak jadi mangsa lelaki gila seks..

korang (khususnya perempuan) pernah tak tertanya @ terfikir perkara yang sama macam kat atas?

awek nak cari lalaki main panas2-44awek nak cari lalaki main panas2-3awek nak cari lalaki main panas2-32

10000 kali perempuan rasa rimas, 10000000000 kali lah lelaki akan terus mengurat. Caranya, perempuan tu luahkan perasaan kat lelaki tu. Di tambah dengan keberanian bak srikandi melayu dan kecomelan semasa malu-malu, perh. So, dengan mudah je lelaki tu coupel dengan perempuan tu. Which is giving the attribute to "Perigi tak patut mencari timba". Tapi, dari apa yang aku perasan, lelaki lebih suka perempuan yang aggressive.

Join our conversation (6 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Awek nak cari lalaki main panas2.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *